Her er vi

Den skønneste udsigt fra Piemonteferie

Piemonte

Regionen Piemonte, som ligger i Norditalien, har et skønt klima, der er præget af det nærliggende Middelhav. Vinteren er kort og som regel kold, hvilket giver glimrende muligheder for at stå på ski i de nærliggende bjerge. Sommeren er til gengæld meget varm og tør. Foråret og efteråret strækker sig over mange måneder med lunt og varmt vejr, allerede fra starten af april kan man opleve temperaturer på omkring 20 grader.

Alta Langa

Huset er beliggende i Alta Langa-området, som er domineret af smukke bjerge og ikke mindst af alle de smukke vinmarker og vingårde.

Gå ikke glip af muligheden for at besøge en af de lokale vinavlere.

I kommer nemt omkring på de små veje, som forbinder hyggelige byer med caféer og indkøbsmuligheder med hinanden.

Monesiglio

Huset ligger i udkanten af byen Monesiglio. Det tager ca. fem min. at gå fra huset og ned til byens torv - regn med minimum det dobbelte, når I skal hjem igen. Vejen er stejl.

I byen findes blandt andet en slagter, en bager og også et glimrende lille supermarked. Derudover er der tre barer og tre restauranter - heriblandt en skøn bistrot med specialiteter fra Piemonte.

Sådan finder I frem

Det er nødvendigt med en bil til at komme helt frem til huset og til udflugter i løbet af ferien. Monesiglio ligger 1.650 km fra København, så man kan enten køre hele vejen selv, eller man kan flyve til en af de nærliggende lufthavne og leje en bil.

Køretider fra lufthavne i nærheden:

  • Torino: 1 1/2 time
  • Nice: 2 timer
  • Milano: 2 1/2 time

Hvis man ikke har mulighed for at køre bil, kan man i stedet tage toget til Savona og derfra videre med bus, der kører lige forbi Monesiglio.

Er du klar til en ferie i Monesiglio?